Aktuality

AED obhájila prvenství v ratingu

Kancelář AED project potvrdila svojí dominanci v Ratingu Nadace ABF mezi projektovými kancelářemi a získala certifikát Excelentní kvality stejně jako potvrzení prvního místa v dlouhodobém žebříčku.

Hodnocení RABF vychází z řady celostátních, regionálních i oborových přehlídek, kde každá má své porotce, svá kritéria pevná a svá kritéria volná. Těchto hodnocení se pak účastní zcela na sobě nezávislé skupiny expertů, často i s odlišným odborným či ideovým pohledem. Integrace takovýchto hodnocení umožňuje zpracovatelům ratingu Nadace ABF (RABF) vydání osvědčení pro excelentní, výbornou a dobrou kvalitu opírající se o rozsáhlý soubor dat z různých hodnocení za období posledních pěti let.

Pro RABF roku 2020 jsou to hodnocení za roky 2015–2019, do kterých se podařilo unikátně získat hodnocení celkem z 29 oborových celostátních, regionálních či oborových přehlídek, hodnocení a soutěží. To představuje spojení názorů 29 odborných nezávislých porot, ve kterých zasedá každoročně na 200 nezávislých českých i zahraničních porotců (u některých soutěží rozšířené o další expertní sbory) a k tomu 12 veřejných hlasování, kterých se ročně účastní přes 250 000 hlasujících.

Prvenství mezi 696 ateliery a kancelářemi si udržel AED project, a. s.